Ecoplay - Natural Robinia Playgrounds

ecoplay

Otroška igrala Motorični parki

SLO

Robinia Playgrounds Urban line

EN

ROBINIA PLAYGROUNDS - URBAN LINE

SEE CATALOG or DOWNLOAD CATALOG

Children want and need Motoric Robinia Playgrounds by Ecoplay that allow them a lot of movement, fun, challenges, development and socializing.

Robinia Playgrounds by Ecoplay challenges the children over and over again, encouraging the to step out of their comfort zone into the unknown and test themself in something new. All Motoric Playgrounds by Ecoplay made of Robinia wood meet the requirements of the EN 1176 safety standard and still allow the children to improve their skills over and over again, to show their abilities, to overcome some fear or to do something new that they haven't done before. Motoric Robinia Playgrounds by Ecoplay help to release tension and energy, children train in endurance and agility and at the same time, strengthen athletic skills and gain self-confidence while mastering their body in motion. 

Oš Toneta Pavčka, Vrtec Cepetavček

SLO

V letu 2018 smo za naročnika OŠ Toneta Pavčka opremili igrišče vrtca z ročno izdelanimi igrali iz lesa akacije. Ekološka igrala smo izdelali na mero za vrtčevske otroke. 
Odziv naročnika na končano igrišče: »Hkrati vas še obveščam, da so otroci pri obnovljenem igrišču s sestavljenim igralom, ki ste ga postavili konec avgusta  izredno zadovoljni, tako da je bila odločitev več kot odlična.« pravijo v sporočilu iz vodstva vrtca pri OŠ Toneta Pavčka dne 13.11.2018.

Pred tem smo z ekološkimi igrali opremili tudi njihovo šolsko igrišče.

Občina Ajdovščina, park za ulično vadbo na Ribniku

SLO

Poročanje medija Lokalne Ajdovščina

Ulična vadba ali »street workout« je vedno bolj popularna telesna vadba, primerna tako za mlade, kot tudi za odrasle. Sedaj imamo tudi v Ajdovščini prvi takšen pravi vadbeni park, urejen je na območju Ribnika, na opuščenem vojaškem igrišču pod Osnovno šolo Šturje. Naj bo čim več v uporabi. Kot poroča spletna stran Občine Ajdovščinm je idejo za ureditev parka na lokaciji nekdanjega vojaškega igrišča na Ribniku že lani občini posredovala skupina mladih Ajdovcev. Naletela je na plodna tla in v dobrem letu dni je v Šturjah zrasel prvi ulični vadbeni park v Ajdovščini. Orodja je namestilo podjetje Eko igrala, izdelana so iz slovenskega akacijevega lesa, kar jim zagotavlja zelo dolgo življenjsko dobo. Park ima v večjem delu gumijasto podlago, ki blaži morebitne padce, in bo v celoti zatravljen, za kar bo poskrbela KSD Ajdovščina. Stroške – 15.000 evrov – je poravnala Občina Ajdovščina.

O Eko igralih

SLO

Primorske novice, št. 259
sobota, 7. november 2015

Primorska družba Eko igrala Slovenijo opremlja z okolju in otrokom prijaznimi igrali, narejenimi iz lesa primorske akacije

Les akacije je izvrsten za igrala

Šempetrska družba  Eko igrala je kot ponudnik kakovostnih otroških igral na slovenskem trgu prisoten že od leta 2003. Vsako leto opremijo okoli sto otroških igrišč. Pred kratkim so začeli sami ročno izdelovati igrala iz primorske akacije, tudi igralne elemente za najmlajše, ki jih konkurenca ne ponuja. Akacijev les iz lokalnega okolja se je izkazal kot odličen in zelo trajen material, s katerim imajo še velike načrte.

Marche, počivališče Lom 1, Tepanje 1 in 2 ter Maribor

SLO

V podjetju Marche Gostinstvo d.o.o. otroška igrišča opremljajo izključno z naravnimi otroškimi igrali in o našem sodelovanju pravijo: "Zadovoljni smo tako z igrali kot s postavitvijo in svetovanjem."

Na najnovejšem počivališču v Mariboru (v smeri proti razcepu za Šentilj) stoji že četrto Marche-jevo igrišče z Eko igrali:

Na počivališču Lom I otroke razveseljuje dvojna gugalnica in hišica s toboganom, na počivališču Tepanje I veliko kombinirano igralo s toboganom, gugalnico in plezalom pajkova mreža, na počivališču Tepanje II pa dvojna gugalnica.

Vsa igrala so ročno izdelana iz primorske akacije, lična, trdna, trajna in varna.

SMO EDINI TÜV CERTIFICIRANI STROKOVNJAKI ZA VARNA IGRIŠČA V SLOVENIJI, KI VAM IGRIŠČE TUDI IZGRADIMO

SLO

Kdo smo?

Vodilni v izgradnji otroških igrišč v Sloveniji.

Poslanstvo?

Zadovoljni investitorji in uporabniki.

Vizija?

Igrišča, ki navdušujejo.

Naša igrala?

Igrala z dolgo življenjsko dobo, najvišje kakovosti, z nizkimi stroški vzdrževanja, inovativna, varna in popolnoma naravna.

Mi?

Strokovni, zanesljivi, korektni, skrbni, vztrajni, zaupanja vredni.

 

Kako do nas?

References

EN

Najlepša hvala vsem našim cenjenim strankam, da so zaupale njihovo igrišče v naše roke. Zadovoljne so in mi z njimi. Oglejte si nekatera od teh:

Pages